Ga naar hoofdinhoud

22 november: lezing door Toon Gerbrands over Mijn Stijl

Wat zijn de principes om succes te bereiken? Hoe komt een prestatieklimaat tot stand? Welke rol speelt de coach en de manager? Toon Gerbrands deelt zijn kennis en ervaring in zijn boek en lezing: Mijn Stijl. Praktisch, toepasbaar voor leidinggevenden en gebaseerd op de wispelturige realiteit van alledag.

Toon Gerbrands is succesvol als coach (volleybal) en manager in diverse omgevingen (schaatsen, maar ook winnaar milieuprijs als manager bij de gemeente Harderwijk) en als directeur bij eerst AZ en nu bij PSV in de complexe voetbalwereld. Een lange lijst van prijzen bewijst dat zijn aanpak werkt. Zijn motto: presteren moet hard met een d en hart met een t zijn. Hij is de auteur van Mijn Stijl.

Toon: “Succesvolle leiders lezen niet over leiderschap. Wel lezen ze biografieën en boeken met waargebeurde verhalen uit de praktijk. Dat is mijn insteek geweest voor Mijn Stijl. Het betekent dat je ook de kwetsbare kanten moet beschrijven. De twijfels, de moeilijke afweging tussen werk en privé, hoe zeker ben je van je beslissingen, hoeveel invloed heeft een leider op de organisatie en hoe krijg ik mensen mee op weg naar mijn doelen? Dit zijn thema’s die aan de orde komen.”

Kaarten: € 15,50 (incl consumptie) hier bestellen: https://www.geesterhage.nl/productie/toon-gerbrands/

 

Back To Top