Ga naar hoofdinhoud

8 April Castricum Got Talent voor het goede doel

“Het dak gaat eraf,” voorspelt Maurits Hazeleger, één van de talenten die op zaterdag 8 april in theater Koningsduyn deelneemt aan Castricum’s Got Talent! Het publiek van deze talentenjacht wordt getrakteerd op maar liefst 10 optredens van 15 talentvolle jongeren.

De presentatie is in handen van Henny Huisman. De opbrengst is voor Stichting Muziekids voor de realisatie van de Nick&Simon-muziekstudio in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. De jonge talenten worden beoordeeld door een jury die bestaat uit theatermaakster Ilonka Ory, zangcoach Eva Wilms, dansdocente Mariz Tauber, ‘grappigste man van Castricum’ Hein Poel en burgemeester Toon Mans.

Naast Maurits Hazeleger maken ook Maaike Huisinga, Emma la Croix, Esmee Greveling, Rurino Doi, Sjoerd van Gennip, Patrick Mogge, Anna Nijmeijers, Teun Toonen, Cas van de Langeberg, Yara Twisk, Merel van den Berg, Eline Mensink, Lonneke Wevers en Jennifer van de Sande hun opwachting tijdens de talentenshow. Toegangskaarten kosten 10 euro per stuk. Dit bedrag gaat volledig naar het goede doel. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.rotarycastricumkennemerland.nl.

Back To Top