Ga naar hoofdinhoud

Beethoven Lost in Silence doorbreekt op 20 februari theater-stilte

Met de voorstelling Beethoven Lost in Silence, opent zondagmiddag 20 februari Theater Koningsduyn na de lockdown gelukkig weer haar deuren! Dit visuele theaterconcert, o.l.v. altvioliste Esther Apituley, is geïnspireerd op het het laatste deel van Beethovens leven. In deze periode werd hij doof, maar componeerde hij zijn meest gewaardeerde stukken.

In de muziekvoorstelling Lost in Silence verwoorden en verbeelden de musici, acteurs en bewegers wat het betekent als je je gehoor kwijt raakt. Bevrijdt het de muziek of beklemt het de omgang met anderen? Raak je de wereld kwijt, of kun je juist de wereld iets nieuws en verbeelding geven? Kortom, een veelzijdige voorstelling waarin Beethoven, klassieke muziek, humor en gebarentaal samen komen met de altviool in de hoofdrol.

In de maand februari is (ivm de dan nog gelden maatregelen) het aantal beschikbare plaatsen in het theater nog beperkt tot dertig procent van de totale capaciteit. Dat betekent enerzijds dat u voldoende afstand kunt houden, maar anderzijds ook dat de voorstelling mogelijk snel is uitverkocht.

Kaarten: https://geesterhage.nl/productie/esther-apituley/

Zondag 20 februari | 15.00 uur | Theater Koningsduyn | Geesterhage | Castricum

Back To Top