Ga naar hoofdinhoud

Cabaret-debuut voor Castricummer Edgar Nijman

Zaterdag 15 september gaat Castricummer Edgar Nijman het gewoon doen: een avondvullend cabaret-programma neerzetten, solo!

Edgar Nijman (1975) heeft geen ervaring met een cabaretwedstrijd. Hij heeft bijvoorbeeld nooit Camaretten gewonnen. Ook maakte hij geen deel uit van een succesvol cabaretgezelschap zoals De vliegende Panthers. Hij volgde ook nooit masterclasses van bekende meesters zoals Herman van Veen of Hans Teeuwen. Dit debuutprogramma is dan ook met name bedoeld voor familie, vrienden, collega’s en andere ramptoeristen.

Edgar Nijman heeft in principe alles wat zijn hartje begeert. Een gelukkig leven in een ruime 2-onder-1-kap woning in Bakkum met een prachtige vriendin en sinds kort een geweldig kind. Hoewel hij met niemand wil ruilen, vraagt hij zich hardop af wat er was gebeurd als hij na zijn HAVO diploma toch auditie had gedaan voor de kleinkunstacademie in plaats van een studie Accountancy aan de HES Amsterdam. In zijn debuutprogramma “Chaostheorie in de praktijk” onderzoekt hij deze en andere lifechanging “wat als…” vragen.

Kaartjes gaan 10 euro kosten (inclusief consumptie in de pauze) en zijn bij Edgar zelf te koop: www.decultuuronderneming.nl/event/chaostheorie-in-de-praktijk/15_09-2018-2000 .

Meer informatie over zijn voorstelling vind je hier: www.decultuuronderneming.nl/chaos

Back To Top