Ga naar hoofdinhoud

Grote belangstelling voor kindervoorstelling De Gruffalo | UITVERKOCHT

Theatergroep Meneer Monster heeft een gloednieuwe hilarische theatervoorstelling (leeftijd vanaf 3) van dit boek gemaakt die het komende theaterseizoen heel Nederland gaat veroveren. Zondagmiddag 15 april is deze voorstelling 2 keer te zien in theater Koningsduyn met een speciale publieksopstelling: de kinderen zitten heel dicht op / in het speelvlak.

Er was grote belangstelling voor deze voorstelling. De kaarten voor de 2 opvoeringen waren binnen 1 week uitverkocht. Dat is prachtig nieuws voor ons nieuwe Castricumse theater.

Wie kent hem niet? De gruffalo! Uit het  meesterlijke kinderboek  van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn kop. 

In de voorstelling wordt een kleine muis uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list.

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote giezel? Je kunt het zien in een bijzondere voorstelling met een fysieke slapstick speelstijl. Wie niet groot en sterk is, moet slim zijn. Dat leren de kinderen van deze kleinschalige voorstelling.

Voor het nieuwe theaterseizoen zullen we nog meer van deze mooie en leuke kindervoorstellingen naar Castricum halen.

Back To Top