Ga naar hoofdinhoud

11 februari Lo sings Sting; een avond genieten van de hits van Sting

We zijn dit jaar al mooi begonnen, met een bomvolle theaterzaal bij Regina Albrink en de unieke ode van R11 aan sciencefictionfilmmuziek, uitgevoerd door de tien fantastische (jazz)musici. Maar ook in februari hebben we fantastische shows voor je klaar staan.

Tributeband The Royal Dutch Scam wordt al jaren beschouwd als het sterkste eerbetoon aan Steely Dan wereldwijd. Deze band wordt door kenners ook wel de beste tributeband van Nederland genoemd. Dit theaterseizoen richten zanger Lo van Gorp en zijn sterrenteam van muzikanten hun pijlen eenmalig op de muziek van Sting. Bezield en natuurgetrouw brengen zij de vele songs van deze grootheid uit de popmuziek naar het theater.

Lo Sings Sting staat garant voor een avond genieten van hits (Fields Of Gold, Fragile, If You Love Somebody, An Englishman in New York), anekdotes en bloedstollend mooie parels die u misschien zijn ontgaan. Respectvol geïnterpreteerd door de allerbeste musici die ons land rijk is.

Over Lo van Gorp
De stem van zanger Lo van Gorp wordt in het professionele circuit al jaren beschouwd als een goed bewaard geheim. Met zijn warme stem werkte hij als backing vocalist samen met een eindeloze lijst van nationale en internationale beroemdheden. Hij tourde internationaal met o.a. Paul Carrack, Chaka Khan, Roger Hodgson en het Metropole Orkest en in ons eigen land met Marco Borsato, Oleta Adams, Trijntje Oosterhuis en Ladies of Soul.

 

Kaarten: € 27,50, incl. consumptie
Wanneer: zaterdag 11 februari 20.00 uur
Kaarten zijn hier te bestellen:  https://geesterhage.nl/productie/things-about-sting/ 

 

PROGRAMMA MAART

11 MAART
DE NAVERTELLERS met o.a. Terts Brinkhof (De Parade) en Eddy Whar (NUHR)

16 MAART
DE SPRONG VAN NIJINSKI met Ester Apituley (TRY-OUT)

 

Back To Top