Ga naar hoofdinhoud

Castricum Got Talent zoekt jonge talenten

Ben je jong en talentvol? Let dan goed op! Op zaterdagavond 9 juni kun jij je talent laten zien tijdens ‘Castricum Got Talent’ in het theater Koningsduyn.

Castricum Got Talent is een talentenjacht voor het goede doel. Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert Rotary Castricum-Kennemerland op zaterdag 9 juni wederom een avondvullende show met de grootste talenten uit Castricum en omgeving. De avond wordt gepresenteerd door Henny Huisman. Een vakkundige jury beoordeelt alle optredens.

De opbrengst van de avond is voor de KanjerKetting. De KanjerKetting is er voor kinderen met kanker. De KanjerKralen zijn lichtpuntjes tijdens de zware behandeling die kinderen moeten ondergaan.

Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Voel je je als entertainer thuis op een podium en heb je talent voor muziek, dans, cabaret of een andere vorm van kleinkunst? Geef je dan snel op via castricumsgottalent@gmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en wat je op het podium wilt laten zien.

Wil je komen kijken? Kaarten het evenement zijn via deze site hier te koop: https://www.geesterhage.nl/productie/castricum-got-talent-2018/

Back To Top