Ga naar hoofdinhoud

Kaartverkoop Castricum’s Got Talent gestart

Castricum’s Got Talent is een talentenjacht voor het goede doel. Na het overweldigende succes van 2017, organiseert Rotary Castricum-Kennemerland op zaterdag 9 juni wederom een avondvullende show met de grootste talenten uit Castricum en omgeving. De avond wordt gepresenteerd door Henny Huisman. Een vakkundige jury onder leiding van niemand minder dan Jacques d’Ancona beoordeelt alle optredens. Ook theatermaakster Ilonka Ory, burgemeester Toon Mans en een zangdocent maken deel uit van de jury.Jonge talenten tussen de 12 en 22 jaar maken tijdens de avond hun opwachting. Met optredens op het gebied van cabaret, dans, muziek en theater krijgen de bezoekers een bomvol programma voorgeschoteld dat barst van het enthousiasme van de deelnemers.

Wil je erbij zijn? Kaartjes kosten 15 euro per stuk. Dit is inclusief 1 drankje en € 0,80 boekingskosten. Bestel kaarten hier via deze site: https://www.geesterhage.nl/productie/castricum-got-talent-2018/

De opbrengst van de kaartverkoop is voor de KanjerKetting, een initiatief voor kinderen met kanker. De KanjerKralen zijn lichtpuntjes tijdens de zware behandeling die kinderen moeten ondergaan.

 

Back To Top