Ga naar hoofdinhoud

Kom naar het Castricum UIT Festival zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt in en om Geesterhage en Geesterduin voor de tweede keer het Castricum UIT Festival plaats. Een mix van een cultureel festival èn een art & craft markt, waar meer dan 40 cultuurmakers, verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich presenteren. 

 

GROTER FESTIVALTERREIN: GEESTERHAGE & GEESTERDUIN

Dit jaar wordt het festivalterrein nog groter dan vorig jaar. Creatief en cultureel centrum Geesterhage, Toonbeeld en het winkelcentrum Geesterduin hebben de handen ineen geslagen en samen vormen zij deze gehele dag het kloppende, culturele hart van Castricum aan de Geesterduinweg. Bezoekers kunnen de hele dag, van 10:30 tot 18:00 uur: genieten van diverse talenten op 3 verschillende podia, workshops doen en langs de kramen op de art & craft markt struinen.

NIEUW:  ART & CRAFT MARKT

Het UIT Festival wordt dit jaar uitgebreid met een art & craft-markt waar kunstenaars, creatieven en ook makers van duurzame en eigen gemaakte producten hun werk presenteren of te koop aanbieden. Denk aan:  keramiek – schilderijen – illustraties – hout – glas – sieraden –  textielwerk – papergoods – droogbloemen – fotowerk.

PREVIEWS NIEUW THEATERSEIZOEN

Op de podia zijn dit jaar ook exclusieve previews van cabaret- en muziekoptredens te zien als voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningsduyn.

MEEDOEN? MELD JE AAN VOOR 17 MEI

Wil je zelf ook optreden op 1 van de 3 podia of wil je een kraam huren op de art & craft-markt? Je kunt je tot 17 mei aanmelden op www.castricumuitfestival.nl . Het nieuwe programma is volop in de maak en wordt eind mei gepubliceerd.

 Kortom: kom zaterdag 17 juni naar het Castricum UIT Festival en geniet!

Meer informatie: www.castricumuitfestival.nl

Back To Top