Ga naar hoofdinhoud

Zondagmiddag 14 okt: kinder- en familievoorstelling (4+) Ieorg Idur, obv boek Roald Dahl

Meesterverteller Roald Dahl schreef in 1990 het kinderboek Ieorg Idur. Het is een ontwapenend feelgood-verhaal over buurman Hoppe die dol is op zijn buurvrouw, mevrouw Zilver èn over het geheim van een verdacht snel groeiende schildpad. Het verhaal is door theatergroep Unieke Zaken bewerkt tot een levendige kinder- en familievoorstelling vol humor, muziek, toverspreuken en uiteraard…schildpadden, veel schildpadden.

  In de voorstelling zie je de verlegen meneer Hoppe, die in gedachten de grootste heldendaden verzint om indruk te maken op de flamboyante mevrouw Zilver met haar huisschildpad Ruud. Op een dag hoort hij de buurvrouw zeggen dat haar schildpad maar niet wil groeien. Meneer Hoppe grijpt zijn kans! Maar dan loopt het volledig uit de hand…  Waar zou de titel van dit stuk vandaan komen? (Tip: lees van rechts naar links)

Deze kinder- en familie-voorstelling Ieorg Idur (4+) is te zien op zondagmiddag 14 oktober (14.00 uur) in Theater Koningsduyn | Geesterhage Castricum. Kaartjes € 12,50 (incl consumptie) zijn online  op deze website te bestellen: https://www.geesterhage.nl/productie/ieorg-idur-3-roald-dahl/

Back To Top