Ga naar hoofdinhoud

Activiteiten & Instellingen

Activiteiten & Instellingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle instellingen en verenigingen die gevestigd zijn in Geesterhage, met een link naar hun website en een korte omschrijving van de services die ze bieden of de activiteiten die ze organiseren.

Toonbeeld

Toonbeeld, stichting kunstzinnige vorming Castricum, biedt een groot aantal creatieve cursussen, muziek- en toneel-lessen aan voor kinderen, jeugd en volwassenen. Daarnaast organiseert Toonbeeld diverse concerten en tentoonstellingen.

Bibliotheek Castricum

Bibliotheek Castricum is onderdeel van Bibliotheek Kennemerwaard met vestigingen in Castricum, Limmen en Akersloot.

Yogacastricum

Diverse vormen van Yoga worden beoefend in 2 speciaal geoutilleerde yogaruimten; ook meditatie hoort tot de mogelijkheden.

Stichting Omroep Castricum

Heeft in Geesterhage de beschikking over een volwaardige studio op de bovenverdieping. Bestaat uit Radiostation Castricum 105 en tv-kanaal C-TV en wordt gerund door 60 vrijwilligers die lokale radio en…

EMERGO

Muziekvereniging met diverse orkesten, brass-/bigbands en ad hoc ensembles met oefenavonden gedurende de hele week. Staat aan de top van Nederlandse fanfare-orkesten.

Bricas

Bricas staat voor Bridgeclub Castricum. Het is de op twee na grootste club van Nederland met op dit moment ca.365 leden verspreid over drie speelavonden en één speelmiddag.

IGRAM Dansvereniging

Internationale dansvereniging heeft 2 zalen tot haar beschikking voor (volks)danslessen voor volwassenen onder deskundige begeleiding.

Seniorenkoor Castricum

Een gemengd 4 stemmig koor van zo’n 30 leden, die in een ontspannen sfeer lekker willen zingen; oefenen iedere maandagmiddag in de theaterzaal Koningsduyn.

Frank Bruin Spaanse lessen

Frank Bruin geeft conversatielessen Spaans in kleine groepen, waarbij de spreekvaardigheid centraal staat.

EHBO Vereniging Castricum

Opgericht in 1929 en aangesloten bij de KNV EHBO en het Oranje Kruis. Leidt op tot het diploma Eerste Hulpverlener en geeft reanimatie/AED-cursussen en in de zomer ook op het…

ViVa! Zorggroep

ViVa! Zorggroep biedt een breed pakket aan zorgdiensten. Zorg die is toegespitst op uw vraag en situatie. Voorlichting, advies, begeleiding, zorg aan huis en wonen in een woonzorgcentrum of een…

Verloskundige Praktijk Castricum

Is er voor vrouwen die zwanger zijn of een zwangerschapswens hebben.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Voor alle grote en kleine vragen over opvoeden en opgroeien in de gemeente Castricum.

SOCIUS Maatschappelijk dienstverlening

Socius ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen die dat nodig hebben. Als het gaat om opvoedingsproblemen, om schulden, om eenzaamheid, om problemen met instanties, om verwerking van verlies.

Evangelie Gemeente Castricum

Diensten: iedere zondag om 10:00 uur in theater Koningsduyn. De diensten zijn open voor iedereen.

Speel-O-Theek

Bij een speel-o-theek leen je speelgoed zoals je boeken bij de bibliotheek leent. We hebben speelgoed van baby tot puber.

Orthopedagogische Praktijk Wietske Spruit

Bij Orthopedagogische Praktijk Wietske Spruit kunt u terecht voor ambulante jeugdhulp, opvoedingsvragen, gezinsproblemen en schoolproblemen.

Biesterbos

Vastgoedontwikkelaar BPO Biesterbos.

Back To Top