Ga naar hoofdinhoud

Castricum UIT-Festival verzet naar 26 maart 2022

We waren al een beetje voorzichtig geworden in de voorbereidingen naar 18 september, maar helaas hebben we nu definitief van de gemeente te horen gekregen dat het Castricum UIT Festival in de vorm zoals we die bedacht hadden, nl. met binnen en buiten een bomvol vrij toegankelijk programma met muziek en podiumkunsten, niet door kan gaan.

Alle beperkende maatregelen die dan nog gelden (denk aan: verplichte toegangscontrole, maximaal aantal bezoekers, verplichting op placeren bij optredens etc.) staan het spontane karakter van een dergelijk publieksevenement, in de weg.

Het is, net als voor de zovele vergelijkbare events, ook voor ons en voor iedereen die zich voor deelname had aangemeld en zich hierop had verheugd, heel erg jammer. Maar we hebben besloten om meteen een nieuwe datum te prikken en dat is geworden: zaterdag 26 maart 2022. Dan moet het lukken en kunnen! We gaan er voor.

De Toonbeeld Open Dag gaat als doorstroom-activiteit wèl door op 18 september. Kom langs en maak kennis met het mooie aanbod van muziek, beeldende kunst en andere creatieve cursussen en workshops. Voor alle leeftijden.

September is voor het UIT Festival dus helaas nog net even te vroeg, maar we kijken vooruit want, in het najaar starten we in het theater ook weer volop met mooie voorstellingen en concerten. Houd deze site in de gaten, want de kaartverkoop start eind augustus.

 

Back To Top